Promo

JEDINSTVENA PONUDA! Godina inovativnosti i noviteta u Yamahi – SajamAutomobila.com

Yamaha Barel je redovan učesnik niškog Sajma automobila, ni ove godine nisu izostali iako je u pitanju virtuelni sajam.

Yamaha Barel iza sebe ima vrlo uspešnu sezonu i pored svih prepreka koje su nastale u čitavoj industriji tokom pandemije. Kao značajan novitet ove godine izdvojamo otvaranje Yamaha Barel Centra na Novom Beogradu u kome sada, osim u Nišu, možete kupiti i servisirati vašu Yamahu.

Godina 2021. je godina inovativnosti i noviteta u Yamahi.

Predstavljeni su potpuno novi Tracer 9 i Tracer 9 GT – predvodnici segmenta „Sport Touring“ sa snažnijim agregatom od svojih prethodnika, sjajne elektronike i performansi. IMU jedinica koju je Tracer preuzeo iz Yamahe R1M, ima nekoliko modova vožnje (D-Mode), dva tipa suspenzije i podešavanja TCS sistema koji podrazumeva razna elektronska pomagala tokom vožnje.

U „Hyper Naked“ segmentu MT-07 i MT-09 doživeli su potpuni redizajn. Nova maska futurističkog i hrabrog dizajna kod oba modela nije ostavila nikoga ravnodušnim. MT-07 dobija širi korman, nove Michelin Road 5 gume, LED farove kao standard i veće prednje diskove za bolje performanse kočenja.

Foto: Printskrin; Yahama-Barel.com

Za sve ljubitelje gradskih skutera, čak i one koji imaju samo B kategoriju, tu je vodeći u segmentu Tricity 300. Proverenog agregata od 292ccm koji godinama nosi XMAX300, odvažnog dizajna sa punom LED rasvetom, LMW tehnologijom (Leaning Multy Wheel), sistemom protiv proklizavanja TCS i ABS-om, Tricity300 ubedljivo je poneo titulu najprodavanijeg Yamahinog skutera u 2021.

Kako bi proslavila 20 godina od nastanka simbola MAXI skutera, Yamaha je ove godine izbacila limitiranu seriju TMAX-a. Simbolično, svega 560 jedinica na svetu je ukupno proizvedeno s obzirom na snagu i obeležje, TMAX 560.

Foto: Printskrin; Yahama-Barel.com

Planove za sledeću godinu Yamaha postepeno najavljuje.

Do sada je predstavljen novi MT-10 za sledeću sezonu kao i XSR-900. Legendarne boje objavljene su za R-1, R-7, R-3 i R-125 koje obeležavaju 60 trkačkih godina u Grand Prix-u.

Da li će sledeću godinu obeležiti potpuno novi TMAX? Ostaje da maštamo.

“Biće nam zadovoljstvo da sve o novitetima i modelima podelimo sa vama, zato vas pozivamo u naše prodajne salone da doživite Yamahu”, poručuju ovi izlagači čiju detaljnu ponudu možete da pogledate na ovogodišnjem Sajmu automobila u Nišu.

Foto: Printskrin; Yamaha-Barel.com

Zbog očuvanja tradicije i odlične saradnje sa niškim distributerima i auto kućama ovogodišnji sajam imaće celogodišnje trajanje sa SajamAutomobila.com.

PONUDA YAMAHA BAREL na SajamAutomobila.com

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com