Promo

OD BEZUBOSTI DO BLISTAVOG OSMEHA ZA PAR DANA – Dental Studio Milošević

Кako biste problem bezubosti rešili što brže i kvalitetnije Dental Studio Milošević predstavlja vam revoluciju u ugradnji imlantata ALL ON 4.

Dental Studio Milošević jedini u Nišu obavlja ugradnju implantata u roku od jednog do dva dana, koristeći All on 4 tehniku.

„Ugrade se četiri implantata i odmah se postave zubi. Nema potrebe čekati implantate nekoliko meseci i ići bezubi. U roku od dan, dva, nakon postavljanja implantata, postavljamo i mostove koji stoje čvrtsto i koji se ne skidaju“, poručuju u Dental Studiju Milošević.

Osnovni cilj implantologije je nadoknada jednog ili više izgubljenih zuba.

U okviru ove usluge, možete dobiti zube za jedan dan, što znači da pacijent dobija fiksne zube, slobodno nepce, veću sposobnost žvakanja, stabilnost. Postoje i polufiksni radovi, gde se na nekoliko implantata stavlja proteza. I ove radove karakteriše stabilnost, a proteze se mogu bez problema skidati i čistiti.

 

Кod tehnike “all on 4”, pacijent u jednom danu dobija četiri implantata i privremeni most čvrsto fiksiran za njih. Prednosti ove metode su što je bezbolna, oporavak je brz, a smanjuju se vreme i broj intervencija, kao i troškovi.

Pacijenti se brzo navikavaju na “nove” zube. Inače, ova tehnika je možda i najkompleksija u stomatologiji, ali je zato i najbolje rešenje za sve one koji vole da se smeju.

U stomatološkoj ordinaciji Dental Studio Milošević dobijate DOŽIVOTNU GARANCIJU NA UGRAĐENE IMPLANTE!

Dr Filip Milošević; DENTAL STUDIO MILOŠEVIĆ

Dr Filip Milošević, znanje iz oblasti implantologije stekao je u inostranstvu marljivim radom i pohađanjem seminara i različitih istraživanja iz ove oblasti. Dugo godina radio je u stomatološkim ordinacijama u Italiji i Švajcarskoj, gde je sovje znanje usavršavao.

DENTAL MILOŠEVIĆ STUDIO
Milorada Veljkovića Špaje 1
063 661162
www.studiomilosevic.rs
FACEBOOK

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pročitaj i :
Close
Back to top button