Sport

Jedan od najvećih međunarodnih turnira u kik boksu ponovo u Nišu

"Balkans best figters"

Šesti po redu, međunarodni turnir “Balkans best figters”, koji se ove godine održava u Nišu od 3. do 5. decebra, okupiće najbolje kik boks borce. Ovo je jedan od najjačih turnira u kik boksu na Balkanu kako po broju takmičara, broju zemalja koje učestvuju, ali i po organizaciji. Prošle godine je zbog epidemiološke situacije održan u Jagodini. Ove se vraća u Niš, a najbolje borce publika će moći da gleda u hali Mika Antić.

Turnir će biti održan u tri discipline: u K-1, lou kiku i ful kontaktu. Niš će ugostiti najbolje borce Balkana, ali i šire, ističu organizatori.

“Prijave su u toku, očekujem oko 1000 takmičara. Svoje učesnike imaće Moldavija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Mađarska”, rekao je organizator turnira i selektor reprezentacije Srbije Srđan Radulović.

Najtrofejniji klub, Kik boks klub “Niš” imaće svoje takmičenje, a Radulović kaže da će na ovom turniru učestvovati iskusni borci, reprezentativci i oni za koje je siguran da će doći do medalje.

“Konkurencija će biti jaka što je dobro, kako bi takmičari stekli međunarodno iskustvo. Predstavljaće nas Lazar Arsić, Miloš Janković, Nikolina Stevanović, Ivan Krivačević, Tara Krivačević, Natalija Digić, Lazar Pantić, Sara Spasić”, kazao je Radulović Niškim Vestima.

Organizator je Kik-boks klub „Niš“. Pokrovitelj je Grad Niš.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com