Hronika

Jedan Nišlija vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, drugi sa 2,04 promila alkohola

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Nišu sinoć su odredili zadržavanje do 12 časova dvojici Nišlija zbog sumnje da su učinili prekršaje iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, nakon čega će biti sprovedeni sudiji Prekršajnog suda u Nišu.

 

 

“I pored tragičnog događaja koji se dogodio 4. januara ove godine, a koji je za posledicu imao stradanje dva pešaka, pojedini učesnici u saobraćaji i dalje čine najteže prekršaje iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima”, navodi se u saopštenju niške policije.

Prilikom redovne kontrole saobraćaja u centru grada, policijski službenici zaustavili su dvadesttrogodišnjeg vozača automobila „BMV“, koji je vozio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Takođe, policija je sinoć u Zaplanjskoj ulici, alkotestirala tridesetšestogodišnjeg vozača i utvrdila da ima 2,04 promila alkohola u organizmu.

Policija apeluje na vozače da se ponašaju odgovorno, da poštuju saobraćajna pravila i propise i tako sačuvaju sebe i druge učesnike u saobraćaju.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Ali da li ste znali da presretači koriste jadnu foru, stanu pored vas i nagovaraju vas na trku do sledećeg semafora, a ako to učinite onda naravno samo upale blinkere i gotov si

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com