Društvo

Jedan i jednako je dva, a dečija srca su velika (VIDEO)

Prvaci videom poželeli srećan Uskrs

Prvaci OŠ “Kole Rašić” čestitali su Uskrs jedni drugima video porukama. Iako fizički nisu skupa, uz pomoć modernih tehnologija, nisu usamljeni.

Projekat malih kreativaca odeljenja I2 OŠ “Kole Rašić” topi srca.
Oni su Uskrs čestitali jedni drugima video porukama. Njihove poruke su spojene i u nešto manje od 8 minuta stalo je sve ono što osećaju. Poslali su divne poruke svojim drugarima i učiteljici Jasmini Đurđević.
Koliko su se samo uželeli jedni drugih i učiteljice! Čestitali su Uskrs, svako na svoj način – kroz pevanje, kazivanje stihova, uz dirljive reči, sa puno poruka ljubavi, beskrajnih pozdrava i lepih želja, na zabavan način, pa čak i uz narodne igre.
Prvaci su podelili kako provode vreme u izolaciji, prezentovali svoja umeća i kreativnost. Neki su se pohvalili da su naučili da voze bicikl na dva točka, drugi koliko su dobri sportisti, pevači i recitatori. Mnogi su dali savete kako da provedu vreme dok su odvojeni. Znaju da će ponovo biti skupa tek u drugom razredu.

“Vidimo se kada prođe koronavirus”, poručili su prvaci OŠ “Kole Rašić”.

Želja prvaka je da se opet okupe u školi, da se igraju, uče, raduju zajedno i dele užine i tajne. I učiteljica je kazala i pokazala prvacima koliko je kreativna i puna razumevanja.

“Hvala vam za svaku lepu poruku i što toliko mislite i brinete o meni. Pohvalila bih vaš rad. Čestitke roditeljima što rade sa vama, to nije lako i ja im se divim. Slušajte svoje roditelje, ostanite kod svoje kuće, čuvajte se, brinite o sebi i svojoj porodici. Želim vam srećne uskršnje praznike”, rekla je učiteljica Jasmina Đurđević mališanima.

Uz nadu da će jednoga dana sve ovo proći poručila im je da nikada ne zaborave koliko ih voli.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com