Društvo

Javno komunalna preduzeća najslabija karika u gradu

Da je rad javno komunalnih preduzeća jedan od najvećih problema u gradu na zasedanju gradskog parlamenta saglasili su se i vlast i opozicija. Problemi bi trebalo da budu rešeni nakon izbora novog rukovodstva, najavljuje gradonačelnik.

Jedan od najvećih problema u gradu jeste funkcionisanje javno komunalnih preduzeća, smatra opozicija.

Što se tiče komunalnih stvari grad je u opštem rasulu. Od zimus se problem sa ulicama, zelenilo i đubretom u gradu nije promenio. Đubre je svuda, a ulice su propale.” izjavio je Srđan Nonić, predsednik GrO Dosta je bilo.

Gradonačelnik Bulatović kaže da je, kada je reč o radu  gradske vlasti u prethodnih godinu dana, najmanje zadovoljan radom javno komunalnih preduzeća.

Mnogo problema ima sa vodosnabdevanjem, nerešenih pitanja za koja opet ne okrivljujemo JKP ali moramo da zajedno sa njima rešavamo probleme građana. Očekujem da će sa novim izborom novih rukovodstava to biti mnogo bolje“, izjavio je gradonačelnik Bulatović.

Javnom sektoru, od javno komunalnih preduzeća, preko gradskih uprava, pa do sekretarijata – posvetiće se mnogo više vremena u budućnosti, najavio je gradonačelnik.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com