Društvo

Javni poziv-upitnik za iskazivanje interesovanja za obuke iz oblasti cirkularne ekonomije za MMSP i preduzetnike

U okviru projekta “Od krize do cirkularnosti: Prihvatanje principa cilkularne ekonomije u MMSPP Južne Srbije” u oktobru i novembru 2022. godine, Regionalna razvojna agencija Jug (RRA Jug) organizovaće tri modula treninga na teme značaja i primene cirkularne ekonomije u mikro, malim i srednjim preduzećima i preduzetničkim radnjama Nišavskog, Topličkog i Pirotskog okruga.

Projekat, koji finansira Evropska unija u partnerstvu sa Vladom Republike Srbije kroz program EU PRO Plus, ima za cilj da doprinese unapređenju konkurentnosti malih i srednjig preduzeća (MSP) na jugu Srbije koja posluju u prerađivačkoj industriji, poljoprivredi i prehrambenoj industriji, kao i proizvodnji plastike i ambalaže i građevinarstvu. Posebna pažnja će biti usmerena na    unapređenje znanja, uvođenje inovativnih pristupa i povećanje zelenih i drugih cirkularnih rešenja poslovanja u cilju postizanja boljih ekoloških performansi, tržišne pozicije preduzeća uključenih u projektne aktivnosti.

Ukoliko ste zainteresovani da vaše preduzeće/preduzetnička radnja učestvuje u trening programu, možete se prijaviti putem kratkog upitnika.

Upitnik se nalazi na ovom linku.

Rok za prijavu je produžen do kraja oktobra 2022. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com