Društvo

Jana iz Svrljiga niže uspehe i sve prve nagrade na takmičenjima

Jana je jedini takmičar sa juga Srbije koji je postigao ovakav rezultat, ističu iz škole u Svrljigu.

Jana Pavlović, učenica treće godine srednje škole Dušan Trivunac u Svrljigu na republičkom takmičenju „Književna olimpijada“ koja je održana krajem aprila u Sremskim Karlovcima osvojila je prvo mesto sa maksimalnim brojem poena.

Predmetna nastavnica Kristina Gavrić pomagala je Jani oko priprema i zajedno sa ovom divnom devojčicom ostvarila sjajan rezultat.

Jana Pavlović; Foto: Niške Vesti

Jana Pavlović ima 17 godina, ove godine osvojila je i prvo mesto na Filozofskom fakultetu iz književnosti, okružno takmičenje sa maksimalnim brojem bodova, prvo mesto za najbolji esej u Beogradu posvećen delu Miloša Crnanskog.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Jedan komentar

  1. Čestitke Jani na izvanrednom uspehu. Mogli ste da pomenete i ostalu decu iz ovog dela Srbije koja su ostvarila zapažene rezultate na Književnoj olimpijadi i na ostalim takmičenjima iz srpskog jezika. Možda ih nema mnogo, ali dovoljno ih je da nam održe veru u bolju budućnost.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com