Promo vesti

JAKOV SISTEM: Kvalitet prve klase – HISENSE televizori po akcijskoj ceni

HISENSE je jedna od najvećih multinacionalnih kompanija na svetu. Bavi se se proizvodnjom širokog spektra tehničkih aparata (televizora, bele tehnike, klima uređaja, mobilnih telefona, laptop računara, bežičnih modula, optičkih kablova i komponenti itd.)

Hisense se svrstava među prva 4 proizvođača TV panela na svetu i kvalitetom ne odstupa od brendova kao što su LG, Samsung, Sony, Panasonic itd.

Na našem tržištu je trenutno dostupno 7 modela televizora ove kompanije, koje možete kupiti maloprodajnim objektima JAKOV SISTEM ili putem našeg online shop-a na www.jakovsistem.com, a u naredna 2 meseca se očekuje još čak 20 različitih, sa najavljenim cenama koje su vrlo primamljive.
Po informacijama koje smo dobili od distributera, svi Hisense televizori, u bilo kom rangu cene, koriste panele sopstvene izrade i prve klase kvaliteta.

Hisense televizore odlikuje odličan odnos cene i kvaliteta i garancija od čak 3 godine.

Svi Hisense televizori su sastavljeni od prve kategorije matičnih panela zbog čega je kvalitet slike značajno bolji u odnosu na konkurenciju. Osnovni modeli imaju osvežavanje slike 60Hz kao i ugao gledanja od 178 stepeni.

Hisense ima čak 19 fabrika širom sveta. Krajem 2017. godine je otkupio većinsko vlasništvo nad japanskom kompanijom TOSHIBA.

HISENSE je zvanični sponzor Svetskog prvenstva u fudbalu – RUSIJA 2018, zvanični sponzor fudbalskog kluba ASTON VILA, zvanični sponzor prvenstva u Francuskoj, zvanični sponzor Evropskog prvenstva u futsalu.

Jakov Sistem d.o.o.
066/8220-220
Bulevar Nemanjića 25a,
PC Zona III – lokal 69
018/4155-222
Nikole Pašića 49
018/4155-232
info@jakovsistem.com
www.jakovsistem.com


Posetite nas i uverite se!

 

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button