Promo

Jakne i džemperi za pse…potreba, luksuz ili samo ljubav prema ljubimcu

Još uvek je zima i na ulici retko možete da vidite vlasničke pse koji su bez jakne ili džempera, oni koji ove “modne” detalje jedino nemaju su svakako napušteni psi. Da li je “moda” za pse oduvek postojala ili smo to poslednjih godina osetljiviji na zdravlje naših ljubimaca, ne zna se – ali se zna da su psi u šarenim jaknicama koji poskakuju ulicama lepa slika grada.

Svakodnevno na ulici možete da vidite ljubimce kako se šepure u raznobojnim jaknama ili ručno tkanim džemperima. Oni koji imaju pse to savršeno razumeju oni koji ih nemaju misle da je čitav svet poludeo i da su ove jaknice potpuno nepotrebne. Ipak, veterinari imaju svoje mišljenje koje zaslužuje pažnju.

“Jakne se preporučuju ljubimcima koji imaju kratku dlaku kada su temperature niske, jer iako imaju dlaku oni su osetljivi na niske temperature. Psi koji imaju kraće noge izloženiji su hladnoći, jer im zimi najbrže “strada” stomak. Za zimu i kišne dane preporučuju se nepromočive jaknice, kako ne bi upile vodu a za proleće već mogu da se koriste pleteni prsluci”, komentari su veterinara.

Kada i svratite u neki Pet Shop na štenderu će vas dočekati veliki izbor prsluka i jakni, od vunice, ručno rađeni ili nepromočive jakne od čijih dezena prosto možete da se istopite od miline.

Cene ovih prsluka se kreću od 1.500 do 2.000 dinara najčešće, a mnogi poznati svetski brendovi prepoznali su trend i prave ove jaknice za pse koje imaju vrtoglavo visoke cene.

Ako svog ljubimca želite da obradujete svratite u Pet Shop Gallus u ulici Cara Dušana 81, lokal 2 tamo vas čeka pravi mali butik za pse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gallus Niš (@gallus_petshop)

Pet Shop GALLUS
Cara Dušana br.81, lokal 2
060 40 98 99 2 
INSTAGRAM

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com