Servisne

Izmenjeno RADNO VREME tokom prazničnih dana

Iako privatni sektor i brojne radnje već danas uveliko rade, mnoge institucije i ustanove i dalje imaju praznični raspored rada.

Apotekarska ustanova Niš danas ima veći broj apoteka koje rade, a sam raspored možete da pročitate OVDE.

Centralni objekat Doma zdravlja Niš radiće od 07:00 do 20:00 časova. Laboratorijske analize u ovoj zelenoj zoni biće otvorene od 7 do 14 časova. Za datume 2., 3. i 7. januara u istom vremenskom periodu od 7 do 20 časova dežuraće i Infuzioni punkt u zdravstvenoj stanici „Nikola Tesla“ koja je u zelenoj zoni i pružaće usluge svim pacijentima koji nemaju simptome kovid infekcije.

Tokom praznika biće otvoreni i vakcinalni punkotivi u centralnom objektu objekat Doma zdravlja, 02. 03. i 7. januara raditi 07.00-20.00 sati. Dežuraće i Služba za zdravstvenu zaštitu dece, odnosno ulaz broj 3, centralnog objekta Doma zdravlja Niš koji je namenjen deci koja nemaju simptome kovid infekcije i radiće 02.,03. i 07. januara od 07:00 do 20:00 časova.

Autobusi gradskog prevoza će normalno saobraćati 2.,3. i 7. januara po nedeljnom redu vožnje na svim linijama javnog prevoza u Nišu. Iz Direkcije za javni prevoz obaveštavaju i da će u periodu zimskog školskog raspusta od 04.01-21.01.2022.g primenjivaće se redukovani (letnji) red vožnje na svim linijama javnog prevoza u Nišu.

Tokom novogodišnjih i božićnih praznika, ponedeljak 3. januara i petak 07. januara 2022. godine JKP „Parking servis“ – Niš neće vršiti naplatu i kontrolu parkiranja na opštim parkiralištima. U ovom periodu neće raditi ni Korisnički servis na adresi Generala Milojka Lešjanina 39.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com