Društvo

Izmena saobraćaja zbog održavanja “Pantelejske muzičke vrteške”

Muzička zvezda Boban Zdravković i bend Saita i Crne Mambe, nastupiće sutra, 8. avgusta, na manifestaciji “Pantelejska vrteška”, koju tradicionalno organizuje GO Pantelej. Iz ove opštine najavljuju da će “vrteška” i ove godine biti obogaćena i sadržajem za najmlađe.

Koncert je najavljen od 20 časova, a održaće se u dvorištu Doma učenika. Osim čuvenih muzičkih imena, nastupiće i KUD Anđeli.

Sledećeg dana, 09.avgusta, od 18 časova, takođe u Domu učenika,  biće održane kreativne i muzičke radionice za decu, letnje igre, ali i lutkarske predstave: „Put oko sveta“ i „Kafina“.

Izmena saobraćaja

Povodom proslave verskog praznika Sv.Pantelejmona doći će do privremene izmene režima saobraćaja u ulicama:
– Кosovke devojke, na delu od raskrsnice sa ulicom Druge proleterske brigade do raskrsnice sa ul. Bulevar Svetog Pantelejmona
– Mavrovskoj, na delu od raskrsnice sa ulicom Кosovke devojke do raskrsnice sa ulicom Dubrovačkom i
– Druge proleterske brigade, na delu od raskrsnice sa ulicom Кosovke devojke do raskrsnice sa ulicom Živorada Кostića Moravca.

Privremena izmena režima saobraćaja važiće dana 08.08.2023. godine u periodu od 14.00. do 22.00 časa i dana 09.08.2023. u periodu od 10.00. do 22.00 časa.

U vremenu privremene izmene režima saobraćaja zabranjeno je parkiranje u navedenim ulicama. Takođe, biće pojačana kontrola saobraćajne policije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com