Društvo

Izmene saobraćaja u Nišu zbog vojne parade

Povodom obeležavanja Dana pobede i vojno-policijske parade “Odbrana slobode”, koja će 10. maja biti održana u Nišu, od 4. do 10. maja u pojedinim gradskim saobraćajnicama biće redukovan saobraćaj.

Tokom priprema programa, u narednim danima, od 9 do 17 sati, saobraćaj će biti obustavljen u ulicama Aleksandra Medvedeva (od ulaza u naselje Stevan Sinđelić do Bulevara Nikole Tesle), na Bulevaru 12. februar (traka ka Beogradu) i Bulevaru Nikole Tesle, saopštavaju iz Direkcije za javni gradski prevoz.

U navedenom periodu može doći do delimičnog odstupanja od redovnog reda vožnje i izmene trasa na linijama gradskog saobraćaja br. 3, 12 i 34. Takođe, na linijama prigradskog prevoza 14a Cerje, 15 Knez Selo, 16 Jasenovik Vrelo, 17 Oreovac, 17L Gornja Vrežina doći će do delimične izmene trasa. 

Foto Vojska Srbije

U cilju uvežbavanja letačkog programa, narednih dana treba očekivati nadletanje vojnih aviona nad gradom, saopštavaju iz Ministarstva odbrane.

U Vojnoj paradi učestvovaće oko 4.000 pripadnika Vojske Srbije i policije, oko 300 borbenih i neborbenih vozila i sistema i oko 40 vazduhoplova, a po prvi put, marširaće i veterani i kadeti.

Foto Vojska Srbije

Kompletan program prikaza, koji obuhvata svečani defile pešadijskog ešelona, defile motorizovanog ešelona, nalet vazduhoplovnog ešelona i padobranski desant, biće održan na Bulevaru Nikole Tesle.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com