Merošina

Izmena režima saobraćaja na petlji Merošina

U opštini Merošina danas je održan sastanak koji je organizovao državni sekretar u Ministarstvu građevinarstva saobraćaja i infrastrukture Dragan Stevanović na temu obustave saobraćaja na delu državnog puta IB35, deonica Petlja Merošina – Merošina (br. 03526), od km 201 + 400 do km 206+ 350 (od ukrštanja ovog državnog puta sa autoputem E75 do ukrštanja sa lokalnim putem Niš – Merošina).

Glavna tema sastanka bilo je zatvaranje za saobraćaj deonice puta Petlja Merošina – Merošina u periodu od 20.03.2023. do 31.05.2023.godine i izemeštanje saobraćaja na putni pravac kroz naseljena mesta Aleksandrovo, Mramor i naselje 9.maj.

Foto: S.J.

Teretni saobraćaj preusmeravaće se na Doljevac, a putnički na Novo Selo.

Sastanku su pored predsednika opštine Merošina Saše Jovanovića prisustvovali predstavnici JP Putevi Srbije, Koridora Srbije, kompanije Štrabag, predsednici opština Blace, Kuršumlije, Žitorađa, Doljevac, gradonačelnik Prokuplja, pomoćnica gradonačelnice Niša Vladislava Ivković, direktor Direkcije za izgradnju grada Niša, predstavnici PU Niš, predsednici Mesnih zajednica Brest, Aleksandrovo, Balajnac, Batušinac i Merošina.

Foto: S.J.

Izvođač radova je u obavezi da do ponedljka 20.03.2023.godine postavi neophodnu saobraćajnu signalizaciju, a PU Niš i PS Merošina potrudiće se da pojačaju kontrolu i omoguće nesmetano funkcionisanje saobraćaja na pomenutoj deonici.

Foto: Printscreen JP “Putevi Srbije”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com