Kultura

Izložba Univerziteta Metropolitan u Nišu „Met Art Vol. 4“

U Galeriji Sinagoga (Davidova 2) 28. juna u 19,00 časova otvara se izložba Univerziteta Metropolitan „Met Art Vol. 4“.

Izložbu zajednički organizuju Univerzitet Metropolitan – centar u Nišu i Narodni muzej Niš.

O izložbi:

U modernom svetu, u kojem informacije čitamo kroz vizuelne naznake, likovni i grafički kreativci imaju posebnu ulogu. Oni dokumentuju, ispisuju, kreiraju, i svedoče o svim segmentima naših života, o svim informacijama koje nas okružuju. Na kreativan i nesvakidašnji način ova nova generacija odgovornih stvaralaca dizajnira našu svakodnevnicu.

Pred Vama je izložba radova studenata FDU (Fakultet Digitalnih Umetnosti) Univerziteta Metropolitan, u Nišu, nastalih u prethodnoj radnoj godini. Kroz tradicionalne likovne tehnike i raznolike discipline grafickog dizajna student kreiraju nova i autentična vizuelna rešenja. Radovi predstaljeni na izložbi su iz oblasti vizelnog identiteta, ilustracije, fotografije, kaligrafije, tipografije, ambalaže, publikacija. Takođe su predstavljeni i radovi studenata u tradicionalnim likovnim tehnikama kroz crteže i slike.

Osetite originalnost, dah mlade kreativne energije, i požrtvovanost poslu studenata koji su pred Vama, i koji su budući kreatori sveta u kojem živimo.

Galerija Sinagoga radi od utorka do petka od 10 do 16 sati, vikendom od 10 do 15 sati. Ponedeljkom zatvoreno. Izložba je otvorena do 7. jula 2019. godine.

Ulaz slobodan.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com