KulturaSvrljig

Izložba fotografija nastalih na foto-koloniji „Terra incognita 2022″ u Svrljigu

Udruženje građana „Terra incognita“, u saradnji sa Centrom za turizam, kulturu i sport, a pod pokroviteljstvom opštine Svrljig, organizuje izložbu fotografija nastalih na foto-koloniji „Terra incognita 2022″.

Izložba fotografija biće održana u bioskopskoj sali Centra za turizam, kulturu i sport u sredu, 14. decembra sa početkom od 19 časova.

Na izložbi će biti prikazani radovi dvanaestoro umetnika iz cele Srbije, učesnika foto-kolonije Terra incognita 2022. Kao i prethodnih godina, Foto-kolonija održana je na teritoriji opštine Svrljig, a motivi na fotografijama su uglavnom pejzaži sa Svrljiških planina i motivi Niševačke klisure – sastavnog dela Svrljiške klisure, jedne od najlepših klisura u Srbiji.


“Ideja realizacije foto-kolonije Terra incognita od samog početka ogleda se u tome da se jednom ovakvom organizacijom dobiju kvalitetni foto-materijali koji će na svaki dostupan način promovisati prirodne lepote i turističke potencijale opštine Svrljig u zemlji i inostranstvu”, navode organizatori.

Prema njihovim rečima, fotografije koje su nastale prethodnih godina na foto-koloniji Terra incognita pronašle su svoj put do krajnjih konzumenata i već ispunjavaju svoj prevashodni cilj, tako da su se neke od njih našle na mnogim prestižnim portalima koji promovišu turističku ponudu Srbije, štampanim materijalima i slično.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com