Društvo

Izletišta spremna za vaskršnje i prvomajske praznike

Izletišta u okolini Niša koja Nišlije rado koriste kako bi u prirodi i na čistom vazduhu proveli nastupajuće vaskršnje i prvomajske praznike, spremna su za izletnike, kažu u JKP “Medijana”. Radnici ovoh komunalnog preduzeća se na njima nalaze već nedeljama unazad sređujući ih za praznike. Pokupljen je otpada koji se našao na njima, a potom je i pokošena trava tako da je sve spremno za praznične izlete.

“Očistili smo prostor na Bubnju, Kameničkom Visu , izletište Dabilo , potez pored Nišave kod Vrežinskog bazena.  Sva su izletišta očišćenja i sređena tako da građani koji se odluče da praznike provedu u prirodi u okolini grada mogu da se opuste i uživaju u praznicima koji su pred nama”, kaže Saša Matić iz JKP “Medijana”.

Iz JKP “Medijana” apeluju na građane da, kada se boravak u prirodi završi, ne ostavljaju za sobom otpad.

“Molio bih građane da se ponašaju odgovorno i da svoj otpad odlažu na  mestima koja su za to predviđena”, kaže Matić. “Na taj način će pokazati i svoju odgovornost ali i svest za očuvanje prirode”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com