Društvo

Izletišta kraj Niša za vikend krcata kao za prvomajski uranak

Sva izletišta kraj Niša bila su minulog vikenda prepuna izletnika i to ne samo Nišlija, već i gostiju iz okolnih gradova i inostranstva.

Na Bojaninim vodama, Kameničkom visu, Koritnjaku, u Niškoj Banji i Jelašničkoj klisuri, maltene da se tražilo mesto za parkiranje automobila.

Više hiljada ljudi odmaralo se i rekreiralo u prirodi, zahvaljujući Miholjskom letu i temperaturi od preko 26 stepeni Celzijusovih, ali i zbog bojazni da će uskoro krenuti i kiše i loše vreme pa da izleti više neće biti tako prijatni.

Foto: B.LJ.

Izletnici koje su Niške vesti juče susrele na Bojaninim vodama bili su naprosto očarani prirodom i pravim vatrometom boja u šumi na obroncima Suve planine.

Njihove zamerke su, medjutim, što je put do Bojaninih mesta sa dosta rupa i što na izletištu ne radi jedan planinarski dom.

Foto: B.LJ.

Sa boljim putem i mestom u kome bi posetioci mogli da predahnu, Bojanine vode mogle bi da budu jedno od najposećenijih, ako ne najposećenije izletište na jugu Srbije, mišljenje je planinara i ljubitelja prirode.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com