HronikaRegion

Izgorela kuća u selu kraj Svrljiga. Poslanik Milija Miletić obećao pomoć

Kompletno domaćinstvo izgubila je juče porodica Milivojević iz Drajinovca kod Srvljiga, u požaru koji je najverovatnije zbog neispravnih instalacije izbio  juče oko 5 ujutru. U kući su u tom trenutku bili majka i dva sina, ali srećom niko od njih nije povređen.

Vatrogasci iz Svrljiga su brzo reagovila, ali uprkos tome izgorele su tri prostorije, krov i deo pomoćnog objekta. Požar su najverovatnije izazvale neispravne instalacije.

Oni su korisnici socijalne pomoći, ali i vredni i radni ljudi. Izgorelo im je kompletno gazdinstvo.

Ovo Svrljiško domaćinstvo obišao je narodni poslanik Milija Miletić i predsednik Mesne zajednice Drajinac Zoran Đorđević.

“Tražili smo nužni smeštaj za ukućane i ostalu potrebnu pomoć. Opština će pomoći šta je potrebno porodici Milivojević. Takođe je i osigurala sva domaćinstva u Svrljigu, pa će ova porodica dobiti novac i od osiguranja”, rekao je Miletić.

Narodni poslanik je braći Dragiši i Milenku pružio podršku i obećao da će pomoći sve što je u mogućnosti. Opštinske službe će danas izaći na teren, najavio je Miletić Niškim Vestima.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com