Promo

Izdaje se luksuzan stan u strogom centru Niša

Izdaje se luksuzan stan u strogom centru grada, Obrenovićevoj ulici – pešačkoj zoni. Nalazi se na drugom spratu stambene zgrade koja poseduje lift. Površina stana je 65 m2, a sastoji se od dnevnog boravka sa modernom garniturom i plazma televizorom, trpezarije u kojoj se nalazi stilski nameštaj – sto za ručavanje i stolice, kompletno opremljene kuhinje sa najsavremenijim električnim uređajima, spavaće sobe sa francuskim ležajem, i kupatila sa tuš kabinom.

Čitav prostor je oplemenjen sofisticiranom rasvetom, prelepim zavesama, i interesantnim detaljima koji su savršeno uklopljeni u atraktivan ambijent. U stanu je podno grejanje na struju. Stanarima će na raspolaganju bit i rezervisano parking mesto na parkingu u dvorištu zgrade regulisanom rampom. U stanu je dozvoljeno i čuvanje kućnog ljubimca.

Stan je moguće iznajmiti na duži vremenski period, uz plaćanje depozita, koji se zakupcu vraća po isteku ugovorenog perioda zakupa.

Ukoliko želite da dobijete više informacija o nekretnini, lokaciji, uslovima zakupa, slobodno pozovite:
Viber:  00381658922892
Whatsapp

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com