Hronika

Izbodena dva mladića na ulici

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, uhapsili su A.I. (22) i P.S.(27) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da su se sukobili sa dvojicom muškaraca i tom prilikom im, oštrim predmetom, naneli ubodne rane.

Njima se na teret stavljaju krivična dela teška telesna povreda i učestvovanje u tuči .

“Sumnja se da su se oni jutros, na ulici, verbalno a potom i fizički sukobili sa dvojicom muškaraca i tom prilikom im, oštrim predmetom, naneli ubodne rane”, poručuju iz niške policije.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

U Kliničkom centru Niš za Niške Vesti rekli su da se radi o 20-godišnjim muškarcima iz Vranja, S.N. i S.M. a obojica su primljeni u Urgentni centar sa ubodnim ranama.

“S.N. zadobio ubodnu ranu na trbuhu sa desne strane. Odmah nakon dijagnostike je hitno operisan i smešten u intenzivnu negu Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Niš. Neposredno nije životno ugrožen, svestan je i komunikativan, diše spontano i vitalni parametri su u granicama normale. Pacijent S.M. zadobio ubodnu ranu sa desne strane grudnog koša i ubodnu ranu na gluteusu desno. Takođe hitno operisan i smešten u intenzivnu negu Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju KC Niš. Neposredno nije životno ugrožen, svestan je i komunikativan, diše spontano i vitalni parametri su u granicama normale”, rekli su za Niške Vesti u Kliničkom centru.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com