Promo

Izazovi padnemije u stomatologiji – Dental SPA centar

Epidemija virusa korona promenila je način rada u zdravstvu, a pogotovo u stomatologiji. Veliki je izazov rad sa pacijentima zbog neposredne blizine sa stomatologom. Takođe, po prirodi stvari pacijenti u toku intervencije ne mogu imati nikakvu zaštitu.

U Dental Spa Centru pored zdravlja vaših zuba, prioritet je vaše opšte zdravlje, zato se od prvog dana preduzimaju apsolutno sve mere kako biste i vi i lekari ostali zdravi.

U čekaonici Dental Spa Centra nema zadržavanja. Strogo se poštuju zakazani termini, kako ne bi došlo do preklapanja pacijenata i kako bi svako u svom terminu bio sam u ordinaciji.

Sve radne površine, pored standardnih mera, pre i posle svakog pacijenta pojačano se dezinfikuju. Takođe, hlorom se dezinfikuju stomatološke stolice i rukohvati.

Pored radnih površina u Dental Spa Centru sprovodi se i česta dezinfekcija prostora. Nakon svakog pacijenta dezinfikuju se brave i kvake, kao i pod ordinacije, naročito oko stolica.

Svaki pacijent pri ulasku u ordinaciju prolazi kroz dezo-barijeru, dezinfikuju mu se ruke, a pre intervencije usta jodom.

DENTAL SPA CENTAR

Zaštitna odela – zaposleni su u svakom trenutku opremljeni: epidemiološkim maskama, zaštitnim naočarama, kapama, vizirom, i zaštitnim odelom.

Ordinacija je opremljena i specijalnim uređajem za filtriranje i prečišćavanje vazduha, kojim se sprovodi UV dezinfekcija.

Kako bi poštovali svoje zdravlje, ali i zdravlje drugih, u Dental Spa Centru mole svoje pacijente da strogo poštuju zakazane termine, da dolaze sami (osim u slučaju dece, kada je potrebno da krene jedan od roditelja), ne nose previše nakita i brinu o ličnoj higijeni. U Dental Spa Centru posebno mole da ne dolazite na pregled i intervencije ukoliko imate simptome ili ste bili u kontaktu sa zaraženom osobom pre manje od dve nedelje.

„Sve dok postoji rizik na nama je da brinemo o Vašem i našem zdravlju“ – DENTAL SPA CENTAR!

DENTAL SPA CENTAR
Bulevar Nikole Tesle 57, Niš
018/588727
064/1522668
www.dentalspa.co.rs

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button