Promo vesti

Izazov za hrabrost po sniženoj ceni ulaznica za odabrane horor filmove

Večeras, 31. oktobra, Cineplexx Niš bioskop organizuje pravu poslasticu za Noć veštica. Svi pravi ljubitelji horor filmova imaće priliku da pogledaju one horore koje su možda propustili ove godine ili koje žele opet da pogledaju. Cineplexx Niš bioskop rešio je da za ovu Noć veštica prikaže čak pet filmova po sniženoj ceni od 200 dinara, ali i da jednim pretpremijernim prikazivanjem obraduju ljubitelje strave.

Posetioce će uplašiti Jezive priče iz mraka, imaće priliku da uživaju u najstrašnijoj Noći veštica uz Ukleto, biće rame uz rame sa Penivajzom u filmu TO, saznaće sve tajne stare Polaroid kamere i saznaće da li ima još nekoga na pustom ostrvu filma Lov. Uz sve to, dolazi nam još jedna prava poslastica, a to je pretpremijera filma Dr Sleep, koji predstavlja nastavak priče Stivena Kinga, Isijavanje, što samo po sebi obećava nezaboravno iskustvo.

Za Noć veštica smo za naše posetioce obezbedili sniženu cenu karte za filmove ,,Jezive priče iz mraka“, ,,Ukleto“, ,,TO – drugo poglavlje“, ,,Polaroid“ i ,,Lov“, koja iznosi 200 dinara, dok pretpremijera filma Dr Sleep ima premijernu cenu karte.

Karte za ovaj događaj su u prodaji, a više informacija možete saznati na www.cineplexx.rs.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com