Politika

Izabrano novo rukovodstvo Opštinskog odbora USS na Paliluli

Nakon Niške Banje i Panteleja, Ujedinjena seljačka stranka je izabrala novo rukovodstvo Opštinskog odbora na Paliluli.

Za predsednika Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke Palilula je izabrana dr Dragana Petrović, a za njenog zamenika izabran je Goran Đurić. Takođe, izabrana su i dva potpredsednika Opštinskog odbora USS, doktor poljoprivrednih nauka Marija Spasić i Srećko Aranđelović. Za sekretara je izabrana Milica Ranđelović

Godišnjoj sednici Opštinskog odbora USS Palilula, na kojoj je izabrano novo rukovodstvo, prisustvovao je predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić. Miletić se obratio prisutnima i istakao da će zajednički raditi na rešavanje svih problema sa kojima se suočavaju građani na Paliluli.

“Čestitam novoizabranom rukovodstvu OO USS Palilula. Zajedničkim snagama ćemo se boriti za bolji život svih građana Niša. Vaš glas će se čuti i u Narodnoj skupštini, samo zajedno možemo prevazići sve probleme”, poručio je Miletić.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Jedan komentar

  1. Бата – дрвар пришао да ме врбује, што ме је увредило, ја сам рођена Нишлика а он из Недођије у околини Куршумлије. О моралу да не причам – крађа струје, дрва, …..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com