Društvo

Izabrani v.d. zamenika načalenika Gradskih uprava

Veće grada Niša izabralo je danas vršioce dužnosti zamenika načelnika šest Gradskih uprava u Nišu.

Prema rečima gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski zamenici su izabrani na period od tri do šest meseci, a prilikom postavljanja na tu funkciju odlučujuća je bila njihova stručnost. Sotirovski je kazala da se na izborom zamenika stvaraju uslovi za nesmetano funkcionisanje uprava.

Prema odluci Gradskog veća vršilac dužnosti zamenika načelnika Uprava za organe grada i gradjanska stanja je Ivan Djordjević, zamenik načelnika Uprave za finansije je Zoran Albijanić, u Upravi za gradjevinarstvo zamenik načelnika je Jelena Lazić, Jasmina Krstić je zamenik načelnika u Upravi za komunalne delatnosti i inspekcije, Miljan Ćirković je zamenik načelnika Uprave za društvene delatnosti, a Nenad Nikolić zamenik načelnika u Upravi za imovinu i održivi razvoj.

Veće grada Niša prihvatilo je ostavu Zorana Todorovića koji je obavljau funkciju vršioca dužnosti načelnika Službe za poslove gradonačelnika.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Iz najbližeg okruženja Gradonačelnice sam čula da razmišlja o ostavci; ali zašto onda ne prekine sa cirkusom ?

  2. Još 6 državnih parazita, još 6 službenih kola u privatne svrhe, još 6 parazita koji če da krkaju u kafano o narodnom trošku, još 6 sekretarica koje ne znaju da koriste računar… To plaća narod a ne gradonačelnica iz svog džepa!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com