Društvo

Izabrana najlepša hostesa Sajma automobila i po prvi put mister sajma (VIDEO)

XIII Sajam automobila u Nišu je upravo uspešno završen, na hiljade ljudi koji su prodefilovali halom slažu se u jednom da nam je sajam bio potreban nakon dve godine održavanja u virtuelnom obliku, a utisci će se narednih dana slagati kako gostiju tako i dilera, od kojih mnogi zadovoljno trljaju ruke.

Kao što praksa nalaže, poslednjeg dana sajma biraju se hostese. Na desetine prelepih Nišlijki i ove godine ulepšalo je sajam. Sati stajanja na visokim štiklama nisu ih umorili jer su upravo na proglašenju zablistale u svojoj mladalačkoj lepoti.

Poklone i nagrade za hostese i mistera pripremila je Turistička organizacija Zlatibora, YUMIS, Frizersko-kozmetički salon “Selfie”, Beni sokovi i Parti tim Aster koji je darovao sve hostese i potrudio se da svi događaji na sajmu budu pored izložbenog i zabavnog karaktera.

Ipak ovaj sajam biće upamćen i po tome da je po prvi put izabran i najlepši mladić.

Anica Nikolić, Najlepša Selfie hostesa: Foto: Niške Vesti

Pored hostesa na štandovima izlagača radili su i prodavci koji su jednako bili ljubazni, puni želje da prodaju koji auto više nego ljubazne hostese. Ove godine organizatori sajma odlučili su da proglase i mistera sajma. Ovu laskavu titulu poneo je mladić sa štanda CAR BOX-a, Aleksandar Stojiljković, koji je kao i svi u sali bio iznenađen proglašenjem i novom titulom.

Na radost brojne publike nagrađene su najlepše dame sajma. Hostesa fotogeničnosti radila je ova tri dana na štandu Raavex Group, Katarina Dinić.

Najslepša Selfie hostesa je bila angažovana na štandu Auto kuće “Krunić”, Anica Nikolić i ona je dobila vaučer za šminku i frizuru u ovom poznatom niškom salonu.

Druga pratilja najlepše hostese sajma je sa štanda CAR BOX, Dina Stojiljković, dok je prva pratilja sa štanda BROS AUTA, Marija Kostić.

Najlepša hostesa “Auto Moto Fest-a Niš 2022” je Jelica Cvetković, student Mašinskog fakulteta u Nišu i promovisala je brendove Reno i Dačiju na štandu Auto kuće Krunić. Ona je kao najlepša dobila vikend na Zlatiboru dar Turističke organizacije Zlatibor i paket YUMIS proizvoda.

Na samom zatvaranju nastupila je dens Grupa Ilusion kao i Andrea Mitić i Marija Veljković.

Tradicija nalaže i da se na samom kraju svečanog zatvaranja svi dileri i podavci oglase sirenama, što jeste znak da je Sajam automobila zatvoren ali i znak za početak organizacije novog, naredne godine u isto vreme.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com