DruštvoZabava

Izabrana MISS ADRIATIC SRBIJE u Nišu

Niške Vesti medijski pokrovitelji izbora za MISS ADRIATIC SRBIJE

Za najlepšu na izboru MISS ADRIATIC SRBIJE 2021 koji je sinoć održan u Nišu izabrana je Nina Nikolić, koja je Novosađanka i ima 19 godina.

Pobednica pored brojnih poklona koje je dobila putuje na evropsko takmičenje Miss Adriatic Evrope koji se za mesec dana održava u Hrvatskoj.

“Pokazali smo da veliki nacionalni izbori mogu da se dešavaju i ovde na jugu Srbije. Prezadovoljna sam kandidatkinjama koje nisu samo lepe već su i mlade uspešne, školovane dame koje završavaju svoje master studije ili fakultete. Njihovim učešćem ovaj izbor dobio je onu najvažniju notu a to je da se pošalje poruka da mlade devojke pored negovanja svoje lepote ujedno izgrađuju i svoj profesionalni život”, rekla je na samom početku Sara Mitić, direktorka Miss Adriatic Srbije.

Miss Adriatic Srbije je nacionalni izbor za najlepšu devojku koja će predstavljati Republiku Srbiju na izboru Miss Adriatic Evrope koji se još od 1997. godine održava u Marini Frapa u Hrvatskoj.

U niškom Restoranu Vilin petnaest finalistkinja se sinoć predstavilo u tri izlaska. U zabavnom delu su nastupali Oliver Katić i Sanja Kostić, učesnica Zvezda Granda. Finalistkinje su ponele divne kreacije niške modne kreatorke Ane Grčić a na samom kraju modna kreatorka  Valentina Vidal zajedno sa misicama u njenim kreacijama poklonila se publici.

MISS ŠARMA MISS ADRIATIC SRBIJE 2021
Snežana Zindović, Beograd, 21 godina;  Modni novinar magazina “Diva”, budući modni kreator. Životni moto joj je “Voli život koji živiš, živi život koji voliš”.

MISS FOTOGENIČNOSTI MISS ADRIATIC SRBIJE 2021
Anja Čubrić, Nova Pazova, 16 godina; Bavi se modelingom, model modne Agencije Jma Model Management, pored toga trenira odbojku pet godina.

DRUGA PRATILJA MISS ADRIATIC SRBIJE 2021
Hristina Jerotić,  Beograd, 21 godina; Student Fakulteta za kulturu i medije. Do sada ima sedam titula od kojih su tri na svetskom nivou, predstavljajuci Srbiju  na izborima, modelingom se bavim šest godina.

PRVA PRATILJA MISS ADRIATIC SRBIJE 2021
Kristina Spasić, Leskovac, 18 godina; Bavi se fitnessom, pored školovanja, radi kao trener.

MISS ADRIATIC SRBIJE 2021
Nina Nikolić, Novi Sad, 19 godin; Student Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Završena Osnovna baletska skola u Novom Sadu. U slobodno vreme putuje i čita.

Najteži posao imao je žiri koji su činili:
Ivona Mihajlović, bivša misica i manekenka, a sada jedna od vodećih ličnosti u fitnes industriji
Dr. Saša Plećević, Dr FeelGood
Pavle Pavlović, direktor kompanije ,,Obuća Pavle”
Aleksandra Marković, predstavnik beauty salona ,, Selfie”
Vladislav Krsman, veliki prijatelj naše manifestacije koji je dao značajan doprinos organizaciji događaja
Nemanja Živić, bivši fudbaler i predstavnik opštine Bela Palanka
Stevan Živković, bivši kik-bokser, vicešampion sveta i Evrope, Profesionalni prvak Evrope
Svetlana Krivokapić,  vlasnica SSM MODEL MANAGEMENT-a, organizator i koreograf ovog izbora.

Miss Adriatic Srbije ima i brojne prijatelje a to su kompanije: Koving- kompanija koja je specijalizovana za distribuciju, instalaciju, projektovanje, konsalting I održavanje sistema tehičke zaštite; Transnafta AD Pančevo- obavlja delatnost transporta nafte naftovodom koje se prostire na trasi od reke Dunav do Pančeva u ukupnoj dužini od 154 km; Consipard DOO-konsultanska firma koja pruža vrhunske kvalitetne usluge u oblasti konsaltinga i stručnu pomoć poljoprivrednim gazdinstvima; Obuća Pavle- Fabrika obuće nastala pre 25 godina sa prioritetnim ciljem da održi zdrav korak ka budućnosti; Salon Selfie- moderan frizersko-kozmetički salon koji nudi razne usluge i KEUNE- brend modernih  preparata za kosu.

Najlepša devojka Nina Nikolić kao i prva i druga pratilja odlaze na evropsko takmičenje za MISS ADRIATIC EVROPE koje se za mesec dana održava u Hrvatskoj. Sve devojke koje su ponele letne kući dobile su u brojne nagrade od sponzora takmičenja.

Niške Vesti medijski su pokrovitelji izbora za MISS ADRIATIC SRBIJE

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com