Politika

Izabran zamenik načelnika Gradske uprave Grada Niša

Gradsko veće je na današnjoj sednici usvojilo odluku Konkursne komisije koja je za zamenika načelnika Gradske uprave Niša na konkursu izabrala Katarinu Mitrovski.

Vesna Stojković iz Službe načelnika Gradske uprave na Gradskom veću rekla je da je Konkursna komisija sprovela izborni postupak za izbor zamenika načelnika u skladu sa odredbama Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama jedinicama lokalne samouprave.

“Nakon obavljenog usmenog razgovora i ocene o stručnoj osposobljenosti, znanju i veštinama kandidata, čime je okončan izborni postupak, komisija je na osnovu rezultata postignutih na razgovoru sačinila listu kandidata koji su svojim rezultatima ispunili merila za izbor zamenika načelnika Gradske uprave, u kojoj je uvrstila Katarinu Mitrovski”, navela je Stojković.

Nakon donošenja odluke o izboru novog zamenika načelnika Gradske uprave, Gradsko veće je usvojilo rešenje o utrvđivanju koeficijenta za obračun i isplatu plate zamenika i rešenje o razrešenju dužnosti dosadašnjeg v.d. zamenika Ivane Petrović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com