Promo vesti

Iz zlatare Stanimirović poručuju – Dijamanti su večni

Dijamant na grčkom jeziku znači nepobediv. Ovaj, u prirodi najtvrđi materijal, poznat je po po velikom indeksu prelamanja svetlosti i zbog toga, svojoj neverovatnoj lepoti. Iz zlatare Stanimirović pozivaju vas da pogledate njihovu novu ponudu koju čini nakit sa dijamantima i dragim kamenjem.
Foto: Zlatara Stanimirović

M&MSTANIMIROVIĆ je zlatara koja se nalazi u vašem komšiluku, u Parku Svetog Save. Nastala je 1993. godine iz male porodične radionice koju je pokrenuo Đorđe Stanimirović. Danas, uz dva sina koji su proširili proizvodnju, M&M STANIMIROVIĆ postala je preduzeće za izradu nakita sa savremenim mašinskim parkom i tridesetak majstora- juvelira.

Foto: Zlatara Stanimirović

Trenutno u njihovoj ponudi dominira nakit od zlata, nakit sa dijamantima, kao i nakit sa dragim kamenjem.

U velikoj ponudi zlatare možete pronaći i nakit ukrašen rubinom, smaragdom i safirom, koji su po vrednosti odmah iza dijamanata.

Rubin je crveni dragi kamen, a boja varira od ružičaste do crvene, boje krvi. Na latinskom crvena boja je ruber. Prirodni rubini su izuzetno retki. Smatra se jednim od četiri najvrednija draga kamena, zajedno sa safirom, smaragdom i dijamantom.

Foto: Zlatara Stanimirović

Smaragdi se javljaju u mnogo nijansi zelene i plavozelene boje, dok je safir plavi dragi kamen čiji naziv potiče od latinske reči sapphiru, što znači plav.

Iz zlatare Stanimirović koja ima dugu porodičnu tradiciju, obaveštavaju da su sklopili ugovor sa Bankom Intesa, tako da njihovi kupci imaju mogućnost otplate nakita na 3, 6. 9 i 12 meseci.

Foto: Zlatara Stanimirović

ADRESA
Park Svetog Save 5C

TELEFON
018/225-399

www.zlatarastanimirovic.rs,
facebook: Zlatare Stanimirović

Opširnije na portalu
CityOfNis.rs >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com