DruštvoSport

Ivan Gudelj uručio novac prikupljen od potpisanih dresova i knjiga Nišliji koji boluje od retke bolesti i živi u nehumanim uslovima

Proslavljeni fudbaler iz Hrvatske, Ivan Gudelj uručio je novac prikupljen od potpisanih dresova i knjiga Nišliji Nikoli Stefanovu, koji boluje od retke bolesti i živi u nehumanim uslovima.

Prema rečima predsednika Gradske opštine Palilula Bratislava Vučkovića, novac je prikupljen tako što je organizovano humanitarno veče, odnosno sredstva su građani davali kada je Ivan Gudelj potpisivao knjige, dresove i majice.

Susret Ivana Gudelja sa Nišlijom kojem je pomoć neophodna,  ne samo zbog bolesti, već i zbog uslova u kojima živi, bio je emotivan, sa suzama i rečima zahvalnosti.

GO Palilula je u više navrata pomagala Nikoli.

“Poslednji put smo mu odneli pločice kako bi mu napravili kupatilo. Sada smo u potrazi za majstorom da to i realizujemo. Redovno mu dajemo i socijalnu pomoć”, kazao je Vučković.

Predsednik opštine Palilula je rekao da će u razgovoru sa preduzetnicima i društveno odgovornim kompanijama pokušati da nađe način da se ovom Nišliji sanira kuća. Najavio je da će se uključiti i udruženje Radne akcije Delijski vis, koje će mu okrečiti kuću i pozvao sve ljude dobre volje koji mogu da pomognu, da se se priključe.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com