Sport

„IV Shoting challenge“ održan na Strelištu u Malči

Predsednik Skupštine, Saša Novićević i zamenik predsednika Gradske opštine Pantelej, Dragan Pavlović pozdravili su učesnike četvrtog po redu „Shoting challenge“- takmičenja u praktičnom streljaštvu koje je minulog vikenda održano u kompleksu Sportskog centra -Strelišta u Malči.

Članovima 14 ekipa iz svih krajeva Srbije poželeli su mirnu i sigurnu ruku u ovoj specifičnoj sportskoj disciplini koja zahteva preciznost, snagu, snalažljivost i smisao za timski rad u situaciji pojačanih izazova, a organizatoru, Safari klubu iz Niša posebno zahvalili za istrajnu promociju i afirmaciju potencijala na području Gradske opštine Pantelej kao što je kompleks Strelišta u Malči, koje okuplja brojne ljubitelje ovakvih izazovnih i drugih ekstremnih sportova iz naše zemlje i inostranstva.

U konkurenciji elitnih i posebno obučenih vojno-bezbednosnih jedinica i najpoznatijih klubova iz oblasti praktičnog streljaštva pobednička ekipa „IV Shoting challenge“ je „Junior“ iz Leskovca, drugoplasirana je ekipa „Partizana“ iz Beograda a treće mesto zauzela je ekipa „Grmeč Ekstreme“ iz Zrenjanina.

Reč je o takmičenju u praktičnom strelajstvu, kao izazovnoj sportskoj disciplini koja od takmičara zahteva preciznost, snagu, snalažljivost i smisao za timski rad u situaciji pojačanog fizičkog napora ali takodje, i posebne prostorno-bezbedne uslove koje ispujjava Strelište u Malči. Takmičenje je okupilo predstavnike nasih elitnih i posebno obučenih vojno-bezbednosnih jedinica kao i najpoznatijih klubova iz oblasti praktičnog streljastva..

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com