Društvo

Italijanska kompanija donirala potreban inventar zdravstvenoj ambulanti u Panteleju

U okviru saradnje Gradske opštine Pantelej sa društveno odgovornim firmama koje posluju na području ove Opštine, Kompanija Olimpijas kniting Srbija obezbedila je potreban inventar kojim će biti opremljena čekaonica za pacijente u zdravstvenoj ambulanti „Ratko Pavlović“ koja se nalazi preko puta fabrike.

Donaciji je prisustvovalo rukovodstva ovog kolektiva i Gradske opštine Pantelej i direktor kompanije u Nišu.

Predsednica opštine Pantelej Nataša Stanković iskazala je veliku zahvalnost ovoj kompaniji, koja je ujedno i jedina strana kompanija koja se nalazi na teritoriji ove Opštine.

 

“Kompanija Olimpijas kniting je u par navrata pokazala svoju društvenu odgovornost prema Gradskoj opštini Pantelej i prema građanima Opštine. Prošli put donirali su ambulanti Nitekst koja se nalazi u samom sklopu kompanije”, izjavila je predsednica opštine Pantelej Nataša Stanković.

Prema njenim rečima, zdravstvene ustanove i zdravstveni radnici su bili pod najvećim pritiskom u prethodnom periodu, zbog Koronavirusa i samog zdravlja ljudi.  Ističe da je ovo gest dobre volje Gradske opštine i kompanije u znak zahvalnosti zdravstvenim radnicima u vidu inventara koja je njima za redovno fukncionisanje potrebna.

“Ovu saradnju smo od početka otpočeli sa opštinom Pantelej. Smatram da je jako važan odnos saradnje između Grada i same kompanije. Zapošljavamo više od 1000 osoba, te osobe su deo društva, tako da ćemo da nastavimo da pomažemo ovoj Opštini jer tako pružamo pomoć i zaposlenima”, Djovani Antonijoli, direktor kompanije Olimpijas u Nišu.

Olimpijas grupa u Nišu posluje više od 10 godina.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com