Društvo

Ističe rok za preuzimanje prinudno uklonjenih vozila

Ukoliko ne preuzmu svoja vozila, JKP “Parking servis” će započeti njihovu prodaju u cilju namirenja svih troškova. Ovo preduzeće pozvalo je vlasnike čija se vozila nalaze na depou Parking servisa, a kojima je zaključno sa 12. 08. 2023. godine istekao rok od 120 dana čuvanja na depou za uklonjena vozila, da preuzmu svoje vozilo. Oni to mogu da učine do 22. avgusta.

 

“Oni vozilo mogu da preuzmu nakon izmirenja troškova, u suprotnom JКP „Parking-servis“- Niš stiče pravo prodaje predmetnih vozila u cilju namirenja svih dospelih troškova u skladu sa Odlukom o postupanju sa prinudno uklonjenim vozilima, stvarima i drugim predmetima”, kazali su.

Građani za sve dodatne informacije mogu da se obrate Službi za transport, pozivom na broj  018/217-111 ili lično, na depou JКP-a „Parking-servis“- Niš, Bulevar Svetog cara Кonstantina b.b. svakim radnim danom i subotom u periodu od 7 do 20 časova i nedeljom u periodu od 7 do 13 časova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

2 Komentara

  1. Svi treba da pokrenu tuzbu protiv parking servisa ako su im uklonili vozilo sa privatne a ne sa javne povrsine. Neka provere u geosrbiji i neka pokrenu tuzbe.

  2. Treba stati na put ovim lopovima koji kradu vozila cim se udaljis ,jer ovo nema nigde ,prodaju svojinu neciju i sebi novac u dzep da bi moglo da voze skupe Bmw Mercedese ….samo da se blokiraju vise puta i cim neko vidi od gradjana odmah motku i po ledja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com