VideoVirus Korona

ISPRAĆENI APLAUZOM: Iz niških bolnica otpušteno oko 100 pacijenata (VIDEO)

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović izjavio je da su sinoć iz Kliničkog centra u Nišu otpuštena 63 pacijenta koji su ozdravili od virusa Covid-19, četvoro iz privremene bolnice Studentski dom, 20 iz hale Čair, kao i 11 pacijenata iz Instituta Niška banja.

 

“Ovo je vest koja raduje sve građane i sve Nišlije. Ono što je naznačajnije, pored građana Niša koji se otpuštaju, iz bolnica svojim domovima su otišli i građani celog jugoistoka Srbije”, rekao je Bulatović.

Rukovodilac privremene Covid bolnice u Institutu Niška banja Bojan Ilić rekao je da iz ove bolnice odlazi prvih 11 pacijenata.

“Još jednom moram da kažem, ja sam ovde ispred kamera, ali pravi heroji su iza mene, ljudi koji rade u institutu počevši od lekara, sestara, tehničara, IT sektora, sobarica i svi oni koji su uzeli učešće u ovoj borbi u kojoj smo svedoci i očekujemo bolje reziultate u daljem toku”, istaakao je Ilić.

Pacijenti koji su napustili blnice i otišli kućama biće najmanje dve nedelje u izolaciji.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com