Hronika

Ispraćen uz omiljenu pesmu

Glumac Desimir Stanojević kremiran je juče i ispraćen uz omiljenu pesmu i emotivan govor njegove ćerke.

Kremaciji su prisustvovale njegova supruga Nada, ćerke Nina i Sonja koje nisu mogle da zaustave suze, kao i brojna porodica, prijatelji i unuci.

“Nisi hteo da umreš do poslednjeg trenutka i ovo za tebe nije odlazak. Sve što smo planirali moramo drugačije da izvedemo. Ako nešto mogu da kažem, jeste da bi volela da me ljudi jednog dana vole onakvu kakva jesam sa svim svojim vrlinama i manama, baš kao što si ti to pokazivao. Mi te volimo baš zbog tih nijansi koje si pokazivao. Hvala ti na tome, nadam se da ću i ja to uspeti za svoj životni vek da iznesem”, rekla je Deskova ćerka Nina.

 

Nakon emotivnog govora naš popularni glumac ispraćen je uz pesmu “Hajde, svi na čašu”, koju je on otpevao.

Desimir Stanojević preminuo je 10. marta u svom domu u Beogradu posle teške bolesti. Rođen 7. oktobra 1950. godine u Nišu, igrao je u Narodnom pozorištu u Nišu od 1970. do 1990. Godine, a od 1991. u Pozorištu na Terazijama u Beogradu. Zaslužan je za izvođenje prvog mjuzikla u istoriji Niškog pozorišta, “Violinista na krovu”. Takođe je zaslužan za postavljanje mjuzikla “Cigani lete u nebo” u Niškom “Narodnom pozorištu” (u njegovoj režiji). Jedna od njegovih najpoznatijih uloga jeste uloga Vukašina Golubovića u seriji “Srećni ljudi”.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com