Promo

Iskusite lepote leta na planini – Hotel Agape na Zlatiboru

Prava planinska relaksacija

Ukoliko spadate u onu grupu ljudi koji ne vole prevelike vrućine tokom letnjih meseci, a odlazak na more bi radije zamenili planinom, onda je boravak u Hotelu Agape na Zlatiboru idealno rešenje za Vas.

Na ulasku u turističko naselje na Zlatiboru sačekaće vas Hotel Agape bogatog sadržaja, primamljivog koncepta koji okuplja veliki broj putnika iz cele zemlje i regiona, koji vole dobru uslugu i udoban smeštaj. Vaše mesto na Zlatiboru kome ćete se uvek vraćati, gde ćete uživati sa svojim najdražima i imati utisak da ste u poseti kod starih prijatelja.

Hotel Agape je na samo desetak minuta laganog hoda od prepoznatljivog zlatiborskog jezera i centra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AGAPE Zlatibor (@agape.zlatibor)

Za potpuno uživanje za sve goste hotela, na raspolaganju su različite vrste smeštajnih jedinica koje će zadovoljiti različite ukuse, zatim pansionski restoran, kafe bar, igraonica za decu uzrasta do sedam godina i Wellness & Spa centar.

Smeštajne jedinice su jednokrevetne, dvokrevetnekomfort i porodične sobe, kao i apartmani sa i bez kuhinje. Buđenje uz cvrkut ptica i miris borova, biće dovoljni razlozi da za svoj odmor odaberete baš hotel Agape, ali i rado mu se vraćati.

Na raspolaganju su slana soba, finska sauna, bazen sa đakuzijem, tepidarijumi, „knajp“ kadice za masažu stopala i sobe za masažu.

FACEBOOK + INSTAGRAM

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com