Društvo

Isidora je bila zdravo dete sve do moždanog udara koji je promenio njen život u potpunosti…

Isidora Anđelković je trinaestogodišnja devojčica koja je rasla i razvijala se kao potpuno zdravo dete sve do moždanog udara koji se desio pre dve godine. Učenica je osmog razreda osnovne škole „Bubanjski Heroji u Nišu. Moždani udar nije ostavio nikakve posledice na njen intelekt, Isidora je i dalje odlična učenica, ali je kao posledica ostala izražena spastična hemipareza leve strane tela zbog koje se otežano kreće i otežano koristi levu ruku.

Rehabilitacija uz pomoć posebnih aparata u poliklinici u Nišu bi značajno poboljšala Isidorino stanje i u velikoj meri otklonila njene zdravstvene probleme. Nažalost, cena terapije je prevelika za njenu porodicu, pa vas molimo da pomognete da se ova mlada odlikašica izbori sa zdravstvenim problemima koji su je snašli.

Novčana sredstva su potrebna za dalje lečenje, intenzivnu robotsku rehabilitaciju, putne troškove i smeštaj tokom lečenja.

Za Isidorinu bolju budućnost! Pomozimo Isidori!

Slanjem SMS poruke 209 na 3800

Uplatom na dinarski račun: 160-6000001713666-51

Uplatom na devizni račun: 160-6000001713920-65

IBAN: RS35160600000171392065

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom putem Paypala na linku: Paypal

Uplatom putem kartice na linku: E-doniraj

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com