Društvo

Iseljen buvljak sa auto – pijace

Na auto-pijaci kod Tvrđave od subote, 9. aprila neće više biti prodaje polovne robe i robe široke potrošnje. Odlukom Privrednog društva „Rinčić“ AMK na prostoru auto-pijace kod Tvrđave moći će da se prodaju samo automobili.

Kako je navedeno u saopštenju koje je stiglo iz kabineta gradonačelnice, svim prodavcima polovne robe i robe široke potrošnje Grad Niš će, na zahtev PD „Rinčić“ AMD, obezbediti od subote, prostor za prodaju svoje robe u Otvorenom tržnom centru (OTC).

Prema njihovim rečima, svi zainteresovani zakupci treba da se jave JKP „Tržnica“ kako bi obezbedili prostor u OTC-u.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

6 Komentara

  1. Od pamtiveka je “pijaca” u prostoru poligona.I to hoćete da nam uzmete? Marš

  2. Konacno da se skloni buvljak.I sama volim da odem i pogledam ali u centru grada uzas.Uradili ste pravu stvar.SVE POHVALE

  3. Све похвале за напор да се од Ниша направи пристојан и чист град.

  4. Da je samo to problem bilo bi lepo. Da se od Niša napravi čist i pristojan grad, treba jedno veliko generalno spremanje, trotoari zapušteni, obrasli u korov a smeće na sve strane, oko podzemnih kontejnera razvučena odeća kao na buvljoj pijaci, nameštaj, stolarija, stare wc šolje…da ne nabrajam više, kad bi komunalna radila svoj posao napunili bi opštinsku kasu za mesec dana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com