Lica Niša

Išarana Osnovna škola “Mika Antić” u Vrežini

Grupa mladića išarala je zidove Osnovne škole “Mika Antić” u Vrežini, a dok su to radili uočila ih je naša sugrađanka. Ovaj vandalski čin ruženja zidova zgrade u kojoj vreme provode naši najmlađi svakako je za osudu.

Kreativnost može da se pokaže na razne načine, ali želja da se nešto naruži i uništi je neshvatljiva. Postoje razni načini da se višak energije upotrebi. Ovo je naš grad i treba ga čuvati. U tim školama idu naša deca, njih su pohađali i mladići koji su sada odlučili da jednu od njih išaraju i naruže.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Pa valjda je svima jasno da ovo nisu navijacka obelezja vec obelezavanje teritoriji kriminalno-narko struktura po principu americkih crnackih kriminalnih getoa. Uglavnom to rade balavci/kerovi koji tek treba da se pokazu sefovima. Od batinjnja na utakmicama, preko ulica do popisavanje teritorija .

    Kada resite krupni narko kriminal u Nisu nestace i ove jajare. A do tada ocekujte jos vise saranja po Nisu.

  2. Zna se tacno ko to uradio.. vrlo lako ih mogu naci i naterati da prekrece u belo. Tako se radi to u Austriji plus kazna. Zna se koliko ima navijaca tih u Nisu, i ko su vodje. NIsu dosli ljudi iz Svrljiga to da saraju vec momci iz kraja.

  3. “U tim školama idu naša deca…”
    Nije tema, ali da malo provežbaš gramatiku kad se već baviš ovim poslom. Pozdrav…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com