Lica Niša

Išarana Osnovna škola „Mika Antić“ u Vrežini

Grupa mladića išarala je zidove Osnovne škole „Mika Antić“ u Vrežini, a dok su to radili uočila ih je naša sugrađanka. Ovaj vandalski čin ruženja zidova zgrade u kojoj vreme provode naši najmlađi svakako je za osudu.

Kreativnost može da se pokaže na razne načine, ali želja da se nešto naruži i uništi je neshvatljiva. Postoje razni načini da se višak energije upotrebi. Ovo je naš grad i treba ga čuvati. U tim školama idu naša deca, njih su pohađali i mladići koji su sada odlučili da jednu od njih išaraju i naruže.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

3 Komentara

  1. Pa valjda je svima jasno da ovo nisu navijacka obelezja vec obelezavanje teritoriji kriminalno-narko struktura po principu americkih crnackih kriminalnih getoa. Uglavnom to rade balavci/kerovi koji tek treba da se pokazu sefovima. Od batinjnja na utakmicama, preko ulica do popisavanje teritorija .

    Kada resite krupni narko kriminal u Nisu nestace i ove jajare. A do tada ocekujte jos vise saranja po Nisu.

  2. Zna se tacno ko to uradio.. vrlo lako ih mogu naci i naterati da prekrece u belo. Tako se radi to u Austriji plus kazna. Zna se koliko ima navijaca tih u Nisu, i ko su vodje. NIsu dosli ljudi iz Svrljiga to da saraju vec momci iz kraja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button