Servisne

Intervencija u selu Prva Kutina

JKP "Naissus" radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

RADOVI NA MREŽI U SELU GORNjI MATEJEVAC

Voda na asfaltu, nužan je iskop na uglu ulica Obilićeve i Čegarske. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru sela Gornji Matejevac.

DRUGA INTERVENCIJA U SELU GORNjI MATEJEVAC

Voda sa ulice puni šahtu, potreban je iskop u ulici Hajduk Veljkovoj kod broja 43. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Gornji Matejevac.

POPRAVKA MREŽE U NASELjU DEVETI MAJ

Voda na površini, potreban je iskop u ulici Topličkog partizanskog odreda kod broja 141. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u delu ulice Topličkog partizanskog odreda od OŠ „Desanka Maksimović“ do mosta.

INTERVENCIJA U SELU PRVA KUTINA

Nastavljaju se radovi na uglu ulica Prvokutinske i Banjski put. Rov je iskopan, nastavlja se popravka vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutim ulicama.

POPRAVKA VEZE U NASELjU DEVETI MAJ

Voda puni šahtu, potrebno je osposobljavanje prvog ventila u ulici Sime Dinića kod broja 90. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju u ulici Sime Dinića i okolnim ulicama.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Potrebna je zamena prvih ventila u selu Paljina – Carice Milice 124, u selu Knežica – Šantićeva 2. Zbog popravke priključnih veza, biće kraćih prekida u vodosnabdevanju do 15 časova na navedenim lokacijama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Kraljevića Marka 48, Zdravke Vučković 49/d, Bubanjska dolina 88, Slobodana Penezića Krcuna 3, u naselju Donji Komren – Dragoljuba Ristića I prilaz 5, Trebinjska 103, Tanasija Mihajlovića Španca 30, Čemernička 41, Nova železnička kolonija 13/II, Dimitrija Tucovića bb, Ćurlinska 1, Bore Đorđevića Kokana 13, Vojvode Putnika 8, Justina Popovića 24, Kosovke Devojke bb, Pantelejska 79, Marka Jovanovića 22, Drugi srpski ustanak 24, Jadranska bb, Vase Čarapića prilaz II 28 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Božidara Miljkovića, Jagodinmalska, Miloša Đurića.

Čišćenje atmosferskih slivnika u ulici Vojvode Mišića.

Provera šaht poklopca ulične mreže u ulici Bubanjska prilaz 2.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com