Servisne

Intervencija u Obrenovićevoj ulici  

U toku su radovi na popravci kvara u podzemnom prolazu, u Obrenovićevoj ulici bb. Zbog popravke vodovodne mreže ostaje u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u stambenoj zgradi broj 5.

Radovi na mreži u selu Supovac
Voda na površini, nužan je iskop u ulici Svetog Lazara, kod broja 10. Zbog popravke vodovodne mreže, biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova na prostoru sela Supovac.

Popravka kvara u naselju Gornji Matejevac 
Voda na površini, potrebni su iskopi u ulicama Pop Ignjatovoj, kod broja 51 i Gavrila Principa, kod broja 16. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova na prostoru naselja Gornji Matejevac.

Popravka kvara u ulici Zmaja od Noćaja  
Voda na površini, potreban je iskop u ulici Zmaja od Noćaja, kod broja 33/b. Zbog zamene priključne veze biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 časova u ulici Zmaja od Noćaja.

Radovi na mreži u ulici Babičkog odreda  
Voda na površini, potreban je iskop u ul. Babičkog odreda, kod broja 2/b. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Babičkog odreda.

Popravka kvara na Mramorskom Brdu
Voda na površini, nužan je iskop na Mramorskom brdu, u ulici Niškoj bb, preko puta Frikoma. Zbog zamene priključne veze, dužine 35 metara biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati na prostoru Mramorskog brda.

Nastavak radova u Niškoj Banji  
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana na ugradnji hidranta u ulici Vidoja Jovanovića, prilaz I. Zbog intervencije biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Vidoja Jovanovića.

Popravke kvarova na prvim ventilima 
U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u ulici Majakovskog, kod brojeva 45 i 49. Zbog popravke priključnih veza, mogući su manji prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u delu ulice Majakovskog.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u Niškoj Banji, u ul. Kraljevića Marka 5/a, NB – Tošketova 16, NB – Carigradska 3, Vidovdanska 31, 31/1 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže.

Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Njegoševa, 1300 kaplara, Merdarska.

Pranje i usisavanje šahte za potrebe OVM na Mramorskom brdu.

Davanje priključka u ulici Velimira Rajića.

Pranje i usisavanje šahti na izvorištu Medijana.

Ispiranje atmosferske kanalizacije sa dva specijalna voozila u ul. Bulevar 12. februar.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com