Servisne

Intervencija u naselju Medoševac

JKP „Parking servis“ – Niš radiće danas na sanaciji kvarova na javnom osvetljenju na Bulevaru Nemanjića, Palilulskoj i Ražanjskoj ulici i u naselju Jasenovik. Po prijavi građana radiće se na otklanjanju kvarova na javnom osvetljenju na teritoriji GO Medijana.

NASTAVAK RADOVA KOD FABRIKE „ZUMTOBEL FACTORY“

Nastavljaju se radovi u naselju Brzi Brod, kod fabrike „Cumtobel“ (NS Radijatori) bez prekida u vodosnabdevanju.

INTERVENCIJA NA MREŽI U NIŠKOJ BANjI

Voda na površini, potreban je iskop u Niškoj Banji, na uglu ulica Carice Teodore i Vuka Karadžića. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u pomenutim ulicama Carice Teodore i Vuka Karadžića.

POPRAVKE KVAROVA U KNEZ SELU

Voda na površini, potrebna su dva iskopa u Knez Selu, prema izletištu i ulici Vladimira Jakšića. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru Knez Sela.

INTERVENCIJA U NASELjU MEDOŠEVAC

Voda na asfaltu, potreban je iskop u naselju Medoševac, u ulici Trg Republike kod broja 1. Zbog zamene priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u delu ulice Trg Republike.

RADOVI NA PRIKLjUČNOJ VEZI U SELU POPOVAC

Voda na površini, potreban je iskop u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića kod broja 57. Zbog radova na popravci priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Mileta Đurđanovića.

INTERVENCIJA NA MREŽI U HUMSKOJ ULICI

Zbog radova na vodovodnoj mreži u Humskoj ulici, predviđen je kraći prekid u vodosnabdevanju do 15 satu u navedenoj ulici.

AUTO-CISTERNE SA PIJAĆOM VODOM

Auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom danas će biti na lokaciji u selu Donje Vlase.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: Dobrosava Jovanovića Stanka 29, Sindikalnih stanova 19, Dravska 11, Vukadina Jocića 35, i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com