Servisne

Intervencija u Kuršumlijskoj ulici

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanje.

PRODUŽETAK RADOVA KOD FABRIKE „ZUMTOBEL FACTORY“

Nastavljaju se radovi u naselju Brzi Brod, kod fabrike „Cumtobel“ (NS Radijatori). Zbog popravke vodovodne mreže, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru naselja Brzi Brod.

KVAR NA MREŽI U NASELjU DONjI MATEJEVAC

Voda na asfaltu, nužno je raskopavanje u naselju Donji Matejevac, u ulici Živojina Đokića kod broja 26. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Živojina Đokića, ali je moguć prekid i na prostoru naselja Donji Matejevac.

POPRAVKE KVAROVA U SELU POPOVAC

Voda na ulici izbija na više mesta, potrebne su intervencije u selu Popovac, u ulici Mileta Đurđanovića kod brojeva 14-19 i 57. Zbog popravki vodovodne i priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Mileta Đurđanovića, ali je moguć prekid i na prostoru sela Popovac i Medoševac.

INTERVENCIJA U KURŠUMLIJSKOJ ULICI

Voda curi na prvom ventilu, potreban je iskop u Kuršumlijskoj ulici kod broja 18. Zbog popravke priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u Kuršumlijskoj ulici.

NASTAVAK RADOVA U KNEZ SELU

Nastavak radova u Knez selu, u ulici Svetog Ilije, prilaz (kod novog groblja). Zbog nastavka radova, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Knez selu.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u sledećim ulicama: Negotinska prilaz 27, Višegradska 36 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com