Servisne

Intervencija u Dimitrovgradskoj ulici

Voda na ulici, potreban je iskop u Dimitrovgradskoj ulici kod broja 11. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u Dimitrovgradskoj ulici kao i okolnim ulicama: Salvadora Aljendea, Ive Ćipika, Đure Jakšića, Milentija Popovića, Šantićeva, Mostarska, Goce Delčeva.

Nastavak radova u selu Lalinac
Nastavljaju se prethodnog dana započeti radovi u Niškoj ulici kod mosta i muljnog ispusta. Zbog radova na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selima Lalinac, Lalinske pojate, Sečanica i Krušce.

Kvarovi na mreži u selu Gornji Matejevac
Tokom dana obavljaće se radovi na vodovodnoj mreži i priključnoj vezi sa raskopavanjem u Prosvetnoj ulici kod broja 13 i kod broja 22. U zavisnosti od složenosti pomenutih radova, izvršiće se intervencija i u Padinskoj ulici kod broja 20. Zbog radova na vodovodnoj mreži i priključnoj vezi, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u selu Gornji Matejevac.

Nastavak radova u ulici Zmaja od Noćaja
Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u ulici Zmaja od Noćaja kod broja 54. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u ulici Zmaja od Noćaja.

Radovi na vezi u Dušanovoj ulici 
Voda sa ulice otiče u šahtu, nužan je iskop i osposobljavanje servisnog ventila u Dušanovoj ulici za stambenu zgradu kod broja 101/ulaz br. 7. Zbog radova na priključnoj vezi, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova za stambenu zgradu kod broja 101/ulaz br. 7. u Dušanovoj ulici.

Radovi na pumpnoj stanici Nais
Tokom dana obavljaće se radovi u PS Nais. Zbog radova u PS Nais, mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova na Čamurlijskom i Toponičkom putu.

Popravke kvarova na prvim ventilima 
U toku su radovi na osposobljavanju prvih ventila u selu Popovac – 29. Novembra 5 – Maršala Tita 7 i 16 – Mileta Đurđanovića 150a, u selu Medoševac – Veljka Vlahovića 13 – Igora Stanojevića bb – Ivana Milutinovića 63b, u selu Supovac – Sv. Cara Lazara 2, u Novom Selu – Zorana Cige Stojanovića 2a – Pasjačkih partizana 57 – Beloljinska 1 – Topličkog partizanskog odreda 109/a – Jasenovačka 4, u selu Donje Međurovo – Moše Pijade 9, u Niškoj Banji – Cara Konstantina 23 – Vidoja Jovanovića 22, u selu Dolac – Nišavska 31, u selu Ćurlina – Vučka Tasića 6, u selu Knežica – Šantićeva 2, u selu Sečanica – Ljubomira Ljubomirovića 42, u selu Mokra – Vuka Karadžića bb, u selu Divljana, u selu Ljuberađa, Miroljuba Mitića 1, u selu Gabrovac – Vukmanovska 17/a, Žikice Jovanovića Španca. Zbog popravke priključnih veza, mogući su kraći prekidi u vodosnabdevanju do 15 časova u pomenutim ulicama.
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u selu Gornja Toponica – Alekse Markišića 11, u naselju Nikola Tesla – Zaplanjska 2 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže  

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Sarajevska, Njegoševa, Kalač Brdo.

Ispiranje atmosferske kanalizacije na bulevaru 12. Februar.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com