Servisne

Intervencija na Vizantijskom bulevaru

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju na sledećim lokacijama:

INTERVENCIJA NA VIZANTIJSKOM BULEVARU

Voda na površini, potreban je iskop na Vizantijskom bulevaru kod broja 8. Zbog popravke priključne veze, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati u Romanijskoj ulici.

POPRAVKA KVARA U KNEZ SELU

Voda na ulici, potreban je iskop u Knez Selu, u ulici Svetog Romana bb. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati na prostoru Knez Sela.

NEOPHODNA INTERVENCIJA U SELU VELEPOLjE

Voda na površini, potreban je iskop u selu Velepolje, u ulici Kralja Uroša, kod druge autobuske stanice. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru sela Velepolje.

POPORAVKA KVARA U NASELjU NIKOLA TESLA

Voda na ulici, nužan je iskop u naselju Nikola Tesla, u ulici Borisa Krajgera kod broja 21. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u ulici Borisa Krajgera.

PRODUŽETAK RADOVA KOD FABRIKE „ZUMTOBEL FACTORY“

Nastavljaju se radovi u naselju Brzi Brod, kod fabrike „Cumtobel“ (NS Radijatori). Zbog popravke vodovodne mreže, moguć prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na prostoru naselja Brzi Brod.

AUTO-CISTERNE SA PIJAĆOM VODOM

Auto-cisterna za snabdevanje žitelja pijaćom vodom danas će biti na lokaciji u selu Donje Vlase.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u sledećim ulicama: Bistrička 34, Koste Abraševića 56, Blačka 7, Donja Vrežina – Tolstojeva 2a, Sindikalni stanovi 19, Negotinska prilaz 27, Višegradska 36 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com