Servisne

Intervencija na mreži u Jug Bogdanovoj ulici  

U toku su radovi na vodovodnoj mreži u Jug Bogdanovoj ulici kod broja 29. Zbog intervencije, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u Jug Bogdanovoj ulici.

Popravke kvarova u naselju Donja Vrežina  
Voda na ulicama, potrebni su iskopi u ulici generala Koste Protića i Matice Srpske 28 kod zadružnog doma. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Gornja Vrežina.

Kvar na mreži u naselju Donji Komren 
Voda na površini, potreban je iskop u Izletničkoj ulici kod broja 10. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru naselja Donji Komren.

Popravka kvara u Mokranjčevoj ulici 
Voda na površini, potreban je iskop u Mokranjčevoj ulici kod broja 24. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova u delu Mokranjčeve ulice.

Popravka kvara u selu Trupale
Voda na površini, potreban je iskop u ulici vodnika Dejana Mitića kod broja 3. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova u pomenutoj ulici ali je moguć prekid i na prostoru sela Trupale.

Popravke kvarova na prvim ventilima 
Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Jovana Skerlića 10/a, Patrisa Lumumbe 10, Lenke Rabasović bb – kod azila za pse, Voždova 10, u naselju Donja Vrežina – Radmile Savićević 17, Pane Đukić 8, Dimitrija Dragovića 25, Kestenova 31, Janisa Janulisa 46, u selu Divljana – Braće Mrnjavčević bb, Nova železnička kolonija 13/2, u naselju Donja Vrežina – Blok 4A, Ćurlinska 41, Zlatiborska 40, Bračka 13, dr Vojislava Vučkovića 4, Episkopa Niškog Dositeja 4, Žarka Đurića 17 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 časova.

Dnevni raspored održavanja kanalizacione mreže 

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje uličnih slivnika u ulicama: Ace Stojanovića, Zdravke Vučković.

Ispiranje ulične mreže u Svetosavskoj ulici.

Ručno čišćenje atmosferskog slivnika u Obrenovićevoj ulici.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com