Servisne

Intervencija na mreži na Bulevaru dr Zorana Đinđića

JKP “Naissus” radiće danas na otklanjanju kvarova na vodosnabdevanju.

INTERVENCIJA NA MREŽI NA BULEVARU DR ZORANA ĐINĐIĆA

Voda na zelenoj površini, potreban je iskop na uglu ulica Bulevar dr Zorana Đinđića i Dušanove. Zbog popravke vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na potezu od Zetske do Vojvode Mišića.

RADOVI NA MREŽI NA TOPONIČKOM PUTU

Voda na površini, nužan je iskop na Toponičkom putu kod silosa. Zbog radova na popravci priključne veze, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati u naselju Čamurlija, Trupale, Vrtište i Gornja Toponica.

INTERVENCIJA NA MREŽI U NOVOM SELU

Voda na asfaltu, neophodan je iskop u Novom Selu, u Studeničkoj ulici kod brojeva 1-3. Zbog radova na vodovodnoj mreži, moguć prekid u vodosnabdevanju od 13 do 15 sati u navedenoj ulici.

POPRAVKE KVAROVA U KNEZ SELU

Voda na ulici, potrebna su dva iskopa u Knez Selu, u ulici Sv. Ilije i Hajduk Veljkovoj. Zbog popravki vodovodne mreže, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 sati na prostoru Knez Sela.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila: Donja Vrežina – Majora Gavrilovića 6, Milana Blagojevića 57, naselje Ratko Jović – Veljka Markovića 11, Blačka 7 i 34, naselje Brzi Brod – Ruđera Boškovića 12, Zetska 23B, selo Jelašnica – Prvog srpskog ustanka 5, Sindikalni stanovi 19, selo Hum – Danila Price bb, Bulevar 12. Februar 111 i 115, naselje Vinik – Dragana Baraća 134 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 sati na pomenutim lokacijama

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com