KulturaRegion

Internacionalni festival horor filmova u doljevačkoj klanici

Internacionalni festival umetničkih horor filmova “Slaughter horror film festival” biće održan od 1. do 3. jula u nekadašnjoj doljevačkoj klanici.

Prema najavi organizatora, Udruženja gradjana “Komplos Art Factory”, na festivalu će biti prikazano 20 filmova, a najbolji film biće nagradjen “Zlatnom macolom”, koji je bio jedan od alata u doljevačkoj klanici.

Organizatori su takodje najavili da će posetioci će pre projekcija moći da udju u boks za ubijanje bikova i moći će da pogledaju muralima oslikane zidove klanice na temu istorije filmskog horora.

Umetnički direktor festivala je Dejan Ognjanović, pisac, kritičar i prevodilac, dok je predsednik žirija Alin Ludu Dumbrava, filmski kritičar, scenarista i dugogodišnji selektor i umetnički direktor “Drakula film Festivala” u Brašovu.

Ulaz na projekcije je besplatan, a za posetioce iz Niša i Leskovca biće organizovan autobuski prevoz do Doljevca i nazad, kao i besplatan parking za one koji dolaze svojim kolima.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com