Zdravlje

Interaktivno predavanje o sindromu izgaranja na poslu u Oficirskom domu

Predavanje o sindormu izgaranja na poslu, koje organizuju Centar za psihološke eduakcije i mentalni razvoj “Psihonega” uz saradnju Udruženja mladih “CORE Grupa”, biće održano u četvrtak, 23. janaura, od 18,00 časova u Oficirskom domu.

O ovom sindromu izgaranja na poslu će govoriti Stevan Stanojević, zastupnik Centra za psihološku edukaciju “Psihonega”, koji je do sada održao preko pedeset edukativnih aktivnosti, a takođe je i autor akreditovane obuke za prevladavanje stresa, veb – aplikacije za psihoterapiju i samopomoć i pokretač
serije tribina na temu mentalnog zdravlja u Nišu i Leskovcu.

“Sindrom izgaranja ili sagorelosti (eng. Burnout) je stanje fizičke, emocionalne i mentalne iscrpljenosti koja nastaje kao rezultat dugotrajne uključenosti u situacije u vezi sa radom i poslovnim angažovanjem. Lako ćete uočiti da je ovaj pojam usko povezan sa stresom”, kažu o sindromu izgaranja organizatori.

Organizatori poručuju da će posetioci moći i da obave besplatno psihološko testiranje i saznaju u kojoj meri su kod njih prisutni
simptomi sagorelosti ili depresije i anksioznosti.

Prijave na događaj su obavezne, slati na:
stevan86stanojevic@gmail.com;
udruzenje.coregroup@gmail.com
ili 069/4681292 – Stevan Stanojević, poziv ili Viber

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com