Servisne informacije

INTENZIVNO SREĐIVANJE SAOBRAĆAJNICA U NIŠU I OKOLINI: Sređuje se kolovoz i u Jasenoviku

Bez obzira na vremenske prilike, širom grada užurbano se radi na krpljenju udarnih rupa i popravci saobraćajnica. Nakon što su predthodnih dana ekipe putara iz preduzeća Trejs i Vodogradnja popravljali oštećenja na Bulevarima i ulicama u centralnoj gradskoj zoni, danas se radilo na Paliluli, u Mokranjčevoj, ulici Stanoja Bunuševca i Božidarčevoj, ali i na putu Mramor-Krušce, Knjaževačkoj i putu od Donje Vrežine prema Malči.

Gradonačelnik Darko Bulatović i direktor Direkcije za izgradnju grada Nebojša Lović obišli su nekoliko lokacija na kojima su izvođeni radovi, a posebno je istaknuta važnost puta od Vrežine ka Malčanskoj petlji na koju su se građani često žalili i koja, zbog svoje važnosti, predstavlja jedan od prioritenih pravaca.


Direktor Lović naglašava da će se sa radovima nastaviti i tokom vikenda i naredne nedelje, kako bi u najkraćem mogućem roku, udarne rupe, kako je rekao, postale prošlost i prestale da predstavljaju opasnost za sve učesnike u saobraćaju.

On je naglasio da se u pojedinim ulicama radi samo interventno krpljenje i popunjavanje rupa, a da će na proleće početi i trajnija sanacija i rehabilitacija kolovoza u tim ulicama.
Danas se intenzivno radilo i u Jasenoviku, gde je posle zime, ali i teških mašina koje su gotovo svakodnevno prolazile kroz selo, kolovoz teško oštećen na velikom broju mesta.

Gradonačelnik je rekao da se i ovde radi o privremenom rešenju, a da će na proleće biti urađena kompletna rehabilitacija i sređivanje ulica u selu. On je ponovio da će se sutra, kako je obećano, sastati sa meštanima i dogovoriti dinamiku radova na rešavanju i drugih, dugogodišnjih komunalnih problema sa kojima se ljudi u Jasenoviku suočavaju godinama.

Ključne reči

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button
Close